Rechtsbijstand

Home Insurance solutions Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Wij bieden via onze distributiepartners rechtsbijstandverzekeringen voor particulieren, ZZP’ers en het MKB. Anker Rechtshulp verzorgt hierbij de hulp bij juridische problemen.

Juridische hulp nodig?

Meld uw zaak online. Telefonisch kan ook! Via 050 – 520 97 95 of mail naar nieuwezaak@anker.nl.

Particulier

Samen met onze distributiepartners hebben wij verschillende particuliere verzekeringsoplossingen ontwikkeld.

ZZP / MKB

Samen met onze distributiepartners hebben wij verschillende zakelijke verzekeringsoplossingen ontwikkeld.

Volmachtbedrijf of adviseur?

Neem dan gerust contact met ons op.

30 image

Anker Rechtshulp

Voor de uitvoering en dienstverlening van de rechtsbijstand werken wij sinds 1965 met Anker Rechsthulp b.v. Een onafhankelijke en juridisch afgescheiden entiteit. Zij zijn pragmatisch, ervaren en toegankelijk. Samen met u zoeken zij naar de beste oplossing.

Veelgestelde vragen

Waarom onze rechtsbijstandverzekering?

√ Jouw eigen juridisch specialist
√ Persoonlijk contact
√ Praktisch en doelgericht
√ Geen keuzemenu

Wanneer moet ik mijn juridisch probleem melden?

Als je verwacht een juridisch probleem te krijgen of je hebt een juridisch probleem, dan kan je dit het beste zo snel mogelijk bij Anker Rechtshulp melden. Door vroegtijdig juridisch advies in te winnen voorkom je dat kleine onenigheden uitgroeien tot juridische conflicten. Neem contact op met één van de medewerkers van Intake & Advies. Zij zijn tijdens werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 050 520 97 95. Ook kan je eenvoudig online uw zaak melden.

Waar kan ik een rechtsbijstand verzekering afsluiten?

Onze rechtsbijstandverzekeringen zijn niet rechtstreeks bij ons af te sluiten. Een rechtsbijstandverzekering is alleen af te sluiten via één van de aangesloten verzekeringsadviseurs van de gevolmachtigde assurantiebedrijven of collega-verzekeraars waar wij mee samenwerken. De gevolmachtigde assurantiebedrijven hebben de bevoegdheid om namens Anker Insurance Company op te treden en zijn verantwoordelijk voor het sturen van de polis en de factuur. De aangesloten verzekeringsadviseur helpt je bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossing. Op het moment dat je een juridisch probleem hebt, kan je terecht bij de juristen van Anker Rechtshulp.

Ik heb snel rechtsbijstand nodig. Hoe kan ik dit krijgen?

Meld jouw juridische probleem telefonisch bij Anker Rechtshulp, zodat wij je direct kunnen helpen. Neem contact op met één van de medewerkers van Intake & Advies. Zij zijn tijdens werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 050 520 97 95.

Hoe kan ik mijn rechtsbijstand verzekering wijzigen?

Je hebt een rechtsbijstandverzekering van Anker Insurance Company. Op jouw polisblad kan je zien via welke verzekeringsadviseur je verzekerd bent. Heb je een vraag over jouw verzekering, wil je een adreswijziging doorgeven of heb je bijvoorbeeld een vraag over jouw factuur? Neem dan contact op met jouw tussenpersoon. Je vindt de gegevens van jouw tussenpersoon op jouw polisblad.

Zijn mijn polisvoorwaarden/verzekeringsafspraken leidend of de informatie op de website?

Onze informatie op de website is bedoeld als uitleg. Jouw polis en polisvoorwaarden/verzekeringsafspraken zijn leidend en doorslaggevend.

Wat doet Anker Insurance Company bij fraude?

Als er sprake van fraude is kunnen we een aantal maatregelen nemen, zoals:

  • de claim afwijzen en de schade niet vergoeden;
  • een uitgekeerde schade terugvorderen;
  • extra gemaakte kosten in rekening brengen via een aansprakelijkstelling;
  • de verzekering opzeggen;
  • aangifte doen bij de politie;
  • een melding doen in het centrale fraudemeldsysteem van Stichting CIS.
  • Meer over fraude leest u op onze pagina fraudebeleid.

Met welke distributiepartners werken jullie samen?

Anker Insurance Company werkt samen met gevolmachtigde assurantiebedrijven en verzekeraars. Op deze pagina vind je onze samenwerkingspartners. Op de website van onze samenwerkingspartners kan je oriënteren over de particuliere, zzp en zakelijke rechtsbijstandverzekeringen van Anker Insurance Company.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.