Home Over ons Sponsoring

Sponsoring

Naast de ondersteuning van maatschappelijke projecten vanuit Stichting het Anker Fonds sponsoren wij incidenteel of terugkerend diverse projecten met verschillende achtergronden.

30 image

Anker Insurance Company is een nicheverzekeraar. Wij bieden als nichespeler en specialist verzekeringen en diensten aan maritieme werkgevers en oplossingen voor rechtsbijstands-, reis- en vrijetijdsverzekeringen.

Als onderneming zijn we meer dan de verzekeringsoplossingen en diensten die we bieden. We staan in relatie tot onze omgeving, onze klanten, onze collega’s, Nederland en de wereld. Het feit dat we hier en nu bestaan betekent dat we hier en nu invloed hebben en daar niet voor weg kunnen en willen lopen.

Wij ondersteunen maatschappelijke projecten die een relatie hebben met het verbeteren van economische- en leefomstandigheden in landen waar dit nodig is. Ook leveren we door onze Noord Nederlandse herkomst graag een bijdrage aan interregionale initiatieven, welke een nationale of internationale impact hebben. Daarnaast ondersteunen wij maatschappelijke projecten in Nederland middels Stichting het Anker fonds.

Doel van sponsoring

Wij bereiken een bepaald doel met de sponsoring en verwacht voor de sponsoring een ‘tegenprestatie’. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld het plaatsen van een advertentie, publicatie en vermelding van naam en logo, etc.

Per sponsoraanvraag wordt bekeken of wij zullen sponsoren, welk bedrag er wordt gesponsord en of dit eenmalig of structureel zal zijn. Elk verzoek wordt zorgvuldig beoordeeld. Het kan voorkomen dat een aanvraag wordt afgewezen ook al voldoet de aanvraag aan onderstaande uitgangspunten.

  • De sponsoring levert een bijdrage aan de maatschappij;
  • Heeft betrekking op de kernactiviteiten en kernwaarden van Anker Insurance Company en/of haar merken;
  • De organisatie heeft een goede reputatie en straalt kwaliteit uit.

Wat wordt er niet gesponsord?

  • Individuen
  • Lokale sport teams en/of -evenementen, zonder interregionale of nationale impact
  • Risicovolle of milieubelastende activiteiten
  • Organisaties die op enige wijze discrimineren op grond van geloofsovertuiging, gender of politieke overtuiging

Aanvragen

Sponsorverzoeken kunnen via onderstaand formulier worden ingediend. De aanvraag wordt beoordeeld en binnen zes weken krijg je van ons een reactie.

Sponsorverzoeken NL
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam

Maximum file size: 268.44MB

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.