Home Werken bij Anker

Werken bij Anker Insurance Company

Wij zijn een Gronings bedrijf met een internationale vibe en een informele werkomgeving met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, een no-nonsense mentaliteit en korte lijnen. We geloven in de vrijheid om je werk zelf in te richten.

Wat kies jij?

ICT

Waar zijn we tegenwoordig zonder IT en data? Als organisatie zijn we ons aan het voorbereiden op een digitale toekomst. Help jij mee?

Front- en backoffice

Onze organisatie kan niet draaien zonder de collega's van ons bestuursbureau en andere ondersteunde (management) afdelingen.

Juridisch

Wil jij als jurist samen met je collega’s onze klanten rechtstreeks persoonlijke en deskundige hulp bieden in juridische kwesties? Vind jij net als wij hard werken en tegelijkertijd plezier maken belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kansen & Mogelijkheden

Heb jij ambitie en wil je verder groeien? Wij geven jou de kans. Wij maken graag kennis met jou.

Stage

Ben jij student en wil je stage lopen of misschien zelfs wel afstuderen? Wij hebben hiervoor verschillende mogelijkheden.

Maritiem

Ervaren in de maritieme wereld?

Wat zeggen jouw toekomstige collega's?

De klik was er meteen

Anker Insurance Company is qua organisatie een stuk kleiner dan ik gewend was. Meteen merkte ik dat dit voor mij heel goed werkt. Veel dingen worden zelf geregeld en er zingt een gezonde energie door de gangen.
photo

Rolf Hillenga

Proces- en beleidsadviseur

Ik geloof in de kracht van het team

We zien met z’n allen de mogelijke verbeteringen in proces en operatie en ik zie vooral een positief, verantwoordelijk en enthousiast team met de vaardigheid om kritisch te kijken naar hoe we ons werk doen.
photo

Joris Bos

Manager IT

Collega’s aardig en behulpzaam

Tijdens mijn zoektocht naar een passende en leuke baan kwam ik Anker Insurance Company tegen. De gehele sollicitatieprocedure verliep prettig, met aandacht voor mij als persoon.
photo

Kim Verspuij

Office Assistant
30 image

Onze cultuur

Onze bedrijfscultuur is een combinatie van mens- en resultaatgerichtheid, met nadruk op mensgerichtheid. Dit is terug te vinden in onze missie en visie en komt ook duidelijk tot uiting binnen ons dagelijkse werk met collega’s, klanten en samenwerkingspartners.

Een open bedrijfscultuur zorgt ervoor dat de betrokkenheid van de professionals behouden blijft, er een positief werkklimaat is en dat bedrijfsresultaten groeien. Het is belangrijk dat iedereen zich écht onderdeel voelt van die cultuur.

Gelijkwaardige en open communicatie, sterke waarden en committeren aan de ontwikkeling en zelfsturing van professionals helpen Anker Insurance Company koers te houden!

Wat bieden wij?

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die voldoen aan het CAO van het Verbond van de Verzekeraars

Pensioen

Via beFrank hebben wij een modern pensioen en bieden hierbij flexibele mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld kiezen om zelf meer bij te sparen.

Ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij jijzelf kan blijven ontwikkelen. Hier dragen wij dan ook graag aan bij.

Hybride

We geloven in de vrijheid om je werk zelf in te richten. Thuis en op kantoor.

30 image

Ik wil werken bij Anker Insurance Company

Je hebt een vacature gevonden en wilt solliciteren. Leuk dat je geïnteresseerd bent in Anker Insurance Company! Lees hieronder hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet.

Leuk dat je geïnteresseerd bent

Heb je een leuke vacature gezien die bij jou past? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier. Dan nemen wij deze in behandeling.

Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Wie ben jij en wie zijn wij

Wanneer wij een match zien tussen jou en onze vacature. Dan leren we je graag beter kennen tijdens een eerste kennismakinggesprek. Dit kan zowel online of op locatie.

Hebben we een match?

We nodigen je graag uit bij ons op kantoor om verder te praten over jou en de functie. Ook maak je kennis met het team en de rest van ons bedrijf!

Welkom!

Jij bent onze nieuwe collega. Welkom bij Anker Insurance Company

 

30 image 30 image

Solliciteren en privacy

Wanneer je solliciteert bij Anker Insurance Company ontvangen wij jouw sollicitatie met daarin persoonsgegevens. Wij vinden privacy belangrijk en verwerken jouw gegevens in overeenstemming met de privacy wet- en regelgeving.

Pre- en inemployment Screeningbeleid

Voor het aannemen van nieuw personeel of het laten doorstromen van medewerkers naar een andere functie binnen het bedrijf, hanteert Anker Insurance Company een zogenaamd screeningbeleid.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over ons en onze bedrijfscultuur? Of heb je vragen over een vacature die je gezien hebt? Vul het onderstaande formulier in en Linda Strating of Christina Scheeringa komen zo snel mogelijk bij je terug!

Contact HR NL

Contact HR NL

Anker Insurance Company

Paterswoldseweg 812
Postbus 8002
9702 KA Groningen

Tel. +31 50 520 99 99
Mail: HR@anker.nl

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.