Home Werken bij Anker Solliciteren en privacy

Solliciteren en privacy

Wanneer je solliciteert bij Anker Insurance Company ontvangen wij jouw sollicitatie met daarin persoonsgegevens. Wij vinden privacy belangrijk en verwerken jouw gegevens in overeenstemming met de privacy wet- en regelgeving.

Met het toesturen van jouw sollicitatie geef je toestemming voor het bewaren van de gegevens met als doel deelname aan de sollicitatieprocedure. Jouw toestemming geldt ook voor de gegevens die jij ons tijdens de procedure aanvullend schriftelijk of mondeling geeft.

We behandelen jouw gegevens vertrouwelijk en gebruiken deze alleen voor de sollicitatieprocedure. De gegevens zijn alleen toegankelijk voor de betrokken HR-medewerkers en de medewerkers die deel nemen aan het sollicitatiegesprek.

Wij verstrekken jouw gegevens niet aan derden, tenzij wij dit op grond van de wet verplicht zijn. Ook kun je op ieder moment vragen om inzage, correctie of verwijdering van jouw gegevens. Hiervoor kun je een e-mail sturen aan solliciteren@anker.nl. Wij reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken.

Wanneer je niet bij AIC komt te werken verwijderen wij jouw gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure. Als we jouw gegevens graag langer willen bewaren vragen we per e-mail jouw toestemming hiervoor. Als je toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal één jaar na afloop van de sollicitatieprocedure.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.